Mobotix.si

Predstavitev osnovnega koncepta Mobotix

 

Progresivno skeniranje

 

Megapixel sensor in procesiranje slike v kameri z digitalno uravnavo beline generira ostre slike z realnimi bravnimi toni v vseh velikostih.

Megapiksel senzor in procesiranje slik, ki je v kameri z digitalno belo bilanco ustvarja kristalno barvno in ostro sliko vseposvod.

 

 

Izravnava sonca in svetlobe v ozadju

 

CMOS senzorji brez zaslonke, digitalnega povečanega kontrasta in  poljubno nastavljivega območja merjenja osvetlitve, zagotavljajo optimalen nadzor osvetlitve.

 

 

Dvojna tehnologija kamer: 2-v-1

 

Možna dva pogleda kamere s tehnologijo slika v sliki ali panoramski pogled 180º; ena Dual-Fixdome kamera s 3.1 milijonov točk je dovolj.

 

 

Dolgoročen, visoko kvaliteten snemalnik s kapaciteto terabyte je vključen

 

Detektor dogodkov in ''ring buffer'' sam sproži snemanje kamere in ima prostora za 40 video posnetkov na enem osebnem računalniku (1200 VGA slik/sekundo).

  

 

Istočasno snemanje, iskanje dogodkov in gledanje v živo

 

Možen istočasen ogled videa v živo za več uporabnikov, snemanje in iskanje dogodkov iz kateregakoli kraja po svetu preko interneta.

  

 

Zelo nizka mrežna obremenitev

 

Zmogljiv MxPEG video kodek, detektor gibanja na osnovi snemanja in ''video buffer'', v kameri zagotavljajo zelo nizko mrežno obremenitev.

  

 

Povezovanje snemanja med izklopom elektrike

 

''Ring buffer'' notranje kamere poveže pomankljivosti in valovanje pasovne širine brezžične povezave (WLAN/UMTS) v nekaj minutah.

  

 

Dnevno in nočno brezplačno vzdrževanje

 

Tehnologija unikatne dnevno/nočne kamere brez gibljivih delov zagotavlja izjemno občutljivost na svetlobo in jamči dolgoročno zanesljivost.

  

 

Avdio in SIP telefonija

 

Popolna sinhronizacija slike in zvoka (v živo in snemanje); vsaka kamera je IP video telefon, ki je osnovana po SIP standardih z avtomatičnim alarmnim klicem in daljinskim upravljanjem.

 

 

MxControl Center je vključen

 

Tehnologija dvojnega zaslona z načrti zgradb, brezplačna postavitev kamere, iskalec dogodkov, procesiranje slik, odpravljanje popačenosti leč in PTZ podpora.